* INSPIRATION *

En god hälsa är A och O, men det är inte alltid så enkelt. Krånglande magar och / eller stress blir allt mer vanligt runt omkring oss. Det vill vi vara med och motverka, därför lyfter vi nu också in produkter för hälsan och välmåendet i sortimentet.

Som självständig återförsäljare av LR Health & Beauty produkter har vi nu möjlighet att hjälpa och inspirera andra till en bättre hälsa. Ett stort antal tyska kvalitetsprodukter för huden, skönheten och hälsan finns i sortimentet. Ta gärna en titt i vår LR-webbutik, kontakta oss, eller kom med i vår Facebookgrupp om Du vill veta mer.

 

 

Svenskspråkig teamledare, rådgivare och försäljare för Avon Cosmetics Finland.

Under flera år har jag (Ann-Sofi) tidigare (vid sidan av egenföretagandet) arbetat som produktrådgivare och försäljare av Avon Cosmetics hudvårdsprodukter. Efterfrågan på produkterna har varit stor så därför kommer jag att börja som rådgivare igen. Det betyder att det efter flytten till Kronoby (Björkkulla Gård) kommer att finnas ett urval av AVONs produkter som tex. duschtvålar, handtvålar och handkrämer på våra hyllor i gårdsbutiken. Gårdsbutiken kommer att öppna i god till årets julhandel men vår webbutik är redan nu öppen hos Avon. Sidan är finskspråkig så ta kontakt om ni behöver hjälp med det språkliga så löser vi det. Du som bor / har en leveransadress i fasta Finland kan göra beställningar direkt i webbutiken. Produkterna har hela tre (3) månaders nöjdhetsgaranti och den gäller även för öppnade produkter. Ta en titt i gällande månadskatalog (öppnas i ny flik).

Vi levererar produkter till Åland!

Bor du på Åland och önskar beställa produkter från Avon Cosmetics? Du har nu möjlighet att göra beställningen via Callifine. Det är möjligt eftersom eftersom vi har ett skattegränsnummer hos den åländska tullen. Och liksom med våra övriga försändelser till Åland sköter vi förtullningen av din försändelse (så att du enkelt kan hämta ut den från ditt postombud eller -kontor.) Kontakta vår kundservice (info[at]callifine.net) så hjälper jag dig med din beställning!

 

Vill du få rabatt på produkterna?

Jag kan varmt rekommendera dig att ha ett eget kundnummer. Via det kan du sedan sköta dina beställningar själv och få rabatt på produkter. Kontakta vår kundservice (info[at]callifine.net) så hjälper Ann-Sofi dig skapa ett sådant. Du kan också välja att skapa ditt kundnummer själv (länken öppnas i ny flik). Med ett kundnummer kan du välja att antingen endast beställa produkter till rabatterat pris till dig själv. Eller kanske du vill sälja och rekommendera vidare Avons produkter till dina vänner / bekanta och genom det ha möjlighet till en provisionsbaserad extrainkomst? Du väljer på vilken nivå du vill använda ditt kundnummer och oavsett vilken nivå du väljer är du varmt välkommen med i mitt Avonteam. Att ha ett kundnummer är helt gratis och inga krav på månatliga beställningar finns. För att få rabatt på produkterna behöver din beställning vara 30 € eller mer. Du behöver ha en adress i fasta Finland för att ha ett eget kundnummer hos Avon Cosmetics.