* INSPIRATION *

Svenskspråkig teamledare, rådgivare och försäljare för Avon Cosmetics Finland.

Under flera år jobbade Ann-Sofi tidigare (vid sidan av egenföretagandet) som produktrådgivare och försäljare av Avon Cosmetics hudvårdsprodukter. Efterfrågan på produkterna har varit stor så därför kommer jag att börja som rådgivare igen. Det betyder att det efter flytten till Kronoby (Björkkulla Gård) nu finns ett urval av Avons produkter som tex. duschtvålar, handtvålar och handkrämer på våra hyllor i gårdsbutiken. Du kan också välja att besöka vår webbutik hos Avon. Sidan är finskspråkig så ta kontakt om ni behöver hjälp med det språkliga så löser vi det. Du som bor / har en leveransadress i fasta Finland kan göra beställningar direkt i webbutiken. Produkterna har hela tre (3) månaders nöjdhetsgaranti och den gäller även för öppnade produkter. Ta en titt i gällande onlinekatalog (öppnas i ny flik). Beställningar som är 50 € eller högre levereras direkt från Avon Cosmetics till ditt närmaste postkontor.

Vi levererar produkter till Åland!

Bor du på Åland och önskar beställa produkter från Avon Cosmetics? Du har nu möjlighet att göra beställningen via Callifine. Det är möjligt eftersom eftersom vi har ett skattegränsnummer hos den åländska tullen. Och liksom med våra övriga försändelser till Åland sköter vi förtullningen av din försändelse (så att du enkelt kan hämta ut den från ditt postombud eller -kontor.) Kontakta vår kundservice (info[at]callifine.net) så hjälper vi dig med din beställning!

 

Vill du få rabatt på produkterna?

Vi kan varmt rekommendera dig att ha ett eget kundnummer. Via det kan du sedan sköta dina beställningar själv och få rabatt på produkter. Du kan skapa ditt kundnummer själv (länken öppnas i ny flik) eller kontakta vår kundservice (info[at]callifine.net) så hjälper Ann-Sofi dig skapa ett sådant. Med ett kundnummer kan du välja att antingen endast beställa produkter till rabatterat pris till dig själv. Eller kanske du vill sälja och rekommendera vidare Avons produkter till dina vänner / bekanta och genom det ha möjlighet till en provisionsbaserad extrainkomst? Du väljer på vilken nivå du vill använda ditt kundnummer och oavsett vilken nivå du väljer är du varmt välkommen med i mitt Avonteam. Att ha ett kundnummer är helt gratis och inga krav på månatliga beställningar finns. För att få rabatt på produkterna behöver din beställning vara 50 € eller mer. Du behöver ha en adress i fasta Finland för att ha ett eget kundnummer hos Avon Cosmetics Finland.